Portproeverij

Leer in één avond alles over port, hoe het wordt gemaakt, welke verschillende soorten en kwaliteiten er zijn, hoe je het beste port bewaart; alles komt aan bod. En natuurlijk gaan we het ook allemaal zelf proeven, van ruby en tawny tot colheita en vintage port. Maar liefst 10 verschillende portwijnen passeren de revue.

Een zeer smakelijke en leerzame avond, die we speciaal vlak voor de feestdagen hebben gepland, zodat u veel beter weet, hoe u port kunt inzetten bij bijv. een kerstdiner.

De avond wordt verzorgd door vinoloog Roelof Weekhout en ex-chef Benno Gunsing. Roelof verzorgt deze workshop al sinds 2008 op diverse locaties in het land. Benno werkte 30 jaar in de horeca en geeft nu al weer 7 jaar kookworkshops en kooklessen voor Gunsing Culinair. Samen hebben Roelof en Benno meer dan 50 jaar gastronomische ervaring.

Praktisch

U hoeft voor de proeverij niets mee te nemen. Voor glazen en andere benodigdheden wordt gezorgd. U hoeft alleen pen en papier mee te nemen. Gepresenteerde sheets krijgt u digitaal nagezonden.

Cursusdatum: vrijdag 16 december 2022

Tijd: 20:45 – ca 23:00 uur

Locatie: De Oase, Ericaplein 1, Dieren

Prijs: € 39,- per persoon (incl. BTW).

Inschrijven: per mail, via DEZE LINK  (via uw eigen mailclient)
U krijgt bij het inschrijven een bevestiging toegestuurd. Ongeveer vijf weken vóór aanvang van de proeverij ontvangt u de factuur. Uw inschrijving en deelname is pas definitief na betaling (binnen 14 dagen) van de factuur.

Wij kijken uit naar een mooi en gezellig culinair seizoen en zien u graag op vrijdag 16 december a.s. in de Oase!

Roelof Weekhout & Benno-Gunsing