Koken voor Alleengaanden

Kookles en ontmoeten in één

De cursus Koken voor Alleengaanden is bedoeld singles/alleengaanden die gezellig samen willen koken én eten. Nieuwe mensen leren kennen en tegelijk kookles krijgen van een ervaren chef… kookles en ontmoeten in één dus!
U hoeft geen ervaren chef te zijn om mee te doen; we werken met simpele gerechten en technieken.

Elke avond duurt 3,5 uur, waarin we samen koken én samen eten. We werken met eenvoudig te volgen en te herhalen recepten, die u na elke les digitaal krijgt nagestuurd.
Omdat we samen koken en elkaars gerechten delen, is het dragen van sanitaire handschoentjes tijdens het bereiden verplicht. Die zijn bij aanvang van elke les beschikbaar in vele soorten en maten.

De lessen worden verzorgd door ex-chef Benno Gunsing. Benno volgde de koksschool en werkte 30 jaar in de horeca, waarvan 15 jaar als professioneel chef. En inmiddels geeft Benno nu al weer 7 jaar kookworkshops en kooklessen voor Gunsing Culinair. Ook zal vinoloog Roelof Weekhout ondersteuning bieden en lekkere wijnen meenemen voor bij het eten.

Praktisch
Het is handig als u een schort meeneemt; dan blijft uw kleding schoon. En na het koken en eten gaan we ook afwassen. Neemt u daarvoor a.u.b. een droge theedoek mee. Voor potten, pannen bestek, borden, glazen en andere benodigdheden wordt gezorgd. Wilt u overgebleven gerechten mee naar huis nemen, zorg dan voor een goed afsluitbaar plastic bakje.

 

 

 

Cursusdata: elke 3e zaterdag van de maand:

  • 17 september
  • 15 oktober
  • 19 november
  • 17 december

Tijd: 17:00 – 20:30 uur

Locatie: De Oase, Ericaplein 1, Dieren

Prijs: € 129,- per persoon (incl. BTW).

Inschrijven: per mail, via DEZE LINK  (via uw eigen mailclient)
U krijgt bij het inschrijven een bevestiging toegestuurd. Ongeveer vijf weken vóór aanvang van de eerste les ontvangt u de factuur. Uw inschrijving en deelname is pas definitief na betaling (binnen 14 dagen) van de factuur.

Wij kijken uit naar een mooi en gezellig kookcursus-seizoen en zien u graag op zaterdag 17 september a.s. in de Oase!

Benno Gunsing & Roelof Weekhout